Sadržaj kopiran sa stranice Blog trikovi on...: http://blogtrikovi.blogspot.com/2010/09/meta-tag-kako-podesiti-blog-da-bude.html#ixzz1fT6G90iP Iva Srna: Be Yourself ;)
WELCOME TO MY BLOG !

I Just want to share with you My vision of fashion, beauty and healthy life. Follow me, enjoy and feel free to leave a comment.

Sunday, May 19, 2013

Be Yourself ;)




Amazing flowers

Green eyes ;)






MSGM New Collection



28 comments:

  1. Ti si jos u Vijetnamu,vracas li se uskoro?Prelepa si kao i uvek

    ReplyDelete
  2. fantasticne fotke, svidja mi se kosuljica

    ReplyDelete
  3. Odlicne slike,pune boja.super kombinacija i bas ti stoji taj fazon.

    ReplyDelete
  4. vidi se da uzivas.kakav ti je ten,savrsen.sta koristis od preparata za lice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepse ! Koristim Kanebo liniju za mlade, odlicne kreme.

      Delete
  5. cool autfit.dobro ti stoji.nego me zanima da li se farbas ili je to prirodna kosa,bas ti izgleda sjajno i zdravo.pozz Milica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Milice, hvala najlepse ! Kosa mi je prirodna, imam nekoliko izvucenih pramenova farbom, oni najsvetliji.

      Delete
  6. Srna da li si ti svesna svoje lepote,zgodnoce,neznosti, negovanog tena,po mom misljenu trebala bi cesce da nosis uske haljine i suknje,koje isticu tvoju figuru a ne ova dugacka suknja, steta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahha, jesam, ali smatram da je intrigantnije kada si pokriven ;) ! Salu na stranu, volim udobne stvari i naravno da nosim i haljine i sorceve, sto si mogla da primetis iz ranijih postova.
      Pozdrav ;)

      Delete
  7. Evo ovako...malo sam propratila tvoj blog,ok je samo si mi u jednoj stvari malo nejasna.Evidentno ne odgovaras na pitanja,zasto u to necu da ulazim,ocigledno si u fazonu da privatni zivot ostavis van bloga,sto je ok,ali ako je tako onda stavljaj iskljucivo modne fotke,a ne fotke za fb...jer ovo su fotke za fb! Od 6 fotki,na 2 se vide outfit i to ne potpun,ne vidimo detalje niti obucu.Mislim,ako je fora pisati MODNI BLOG onda ga pisi kako treba...a ako zelis da uzivas u komplimentima i intrigiranju svojih pratilaca cime se ti to bavis i gde zivis (wow!) onda nastavi ovako...veliki pozdrav od Mile :)

    ReplyDelete
  8. Iva odlicna si,steta sto se ne vidi obuca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Jeste, steta, ali su slike nastale spontano i neplanirano za blog.

      Delete
  9. meni su bas fora slike i super sto ne slikas samo sebe,nego i okolinu,taman da i mi upoznamo vijetnam.prelepe su slike stvarno sve do jedne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, naravno to mi i jeste cilj, da prikazem, tj. prenesem atmosferu i prelepe pejzaze iz Vijetnama.

      Delete
  10. da li si ikada razmisljla da se ofarbas u crno,meni je kosa plava farbana i blans pramenovi,presla bi u crno da li imas neki savet vidim da dosta vodis racuna o kosi,sta je zdravo itd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaboravila sam da napisem koliko se cesto sisas,i da li kosa brze raste kada se sisa,vidim dugacka ti je uvek,udavih te ja,ali sam ovih dana opterecena kosom i suva mi je dosta,imas li za to neki savet?? hvala unapred

      Delete
    2. Nisam nikada razmisljala da se ofarbam u crno, volim svoju boju kose. Ako zelis neku promenu, moj savet je da se ne farbas u crno, mislim da ce biti ruzno kada farba pocne da se ispira i da izbijaju ti blans pramenovi. Bolje resenje je da izvuces pramenove boje meda ili nesto svetlije braon.
      Sisam se otprilike na 2 meseca, brzo mi raste kosa. Argan ulje je odlicno za suvu kosu.
      Pozdrav,
      Srna

      Delete
    3. puno ti hvala na odgovoru zaista te smatram jednom obrazovanom i pametnom devojkom,i dobro je usvojiti tvoje savete.auper si mi dala ideje

      Delete
  11. Wow you are awesomely beautiful! Love your whole look and especially your first picture!!! Do we already follow each other? If not I would totally love to! :)

    www.kyras.de

    ReplyDelete
  12. Prelepe fotke zaista:) Ti bukvalno blistaš :*

    ReplyDelete
  13. Slike su zaista predivne kao i ti na njima, i bas volim spontale slike. Sto se tice pejzaza, nemam reci. Od tolike divote i boja, dusa me zabole od uzivancije. Hranim se bojama, a vidim da uticu i na tebe, vesela si, raspolozena i sijas, predivno izgledas!

    ReplyDelete